Wie zijn wij?

Over ons

Wij zijn Elerna. Elerna wil zo veel mogelijk waarde toevoegen aan het onderwijs. Daarom hebben wij docenten gevraagd wat wij voor hen konden betekenen. Overal waar wij kwamen hoorden we hetzelfde: docenten hebben behoefte aan onderwijs wat beter inspeelt op de verschillen tussen leerlingen. Er is behoefte aan onderwijs op maat. 

Visie

Elerna wil zo veel mogelijk waarde toevoegen aan het onderwijs. Daarom hebben wij docenten gevraagd wat wij voor hen konden betekenen. Zij zeiden allemaal praktisch hetzelfde. Er is behoefte aan onderwijs dat beter inspeelt op de verschillen tussen leerlingen. Er is behoefte aan onderwijs op maat.

Missie

Om onze visie uit te kunnen voeren hebben wij gezocht naar de ingrediënten voor onderwijs op maat. Uit meer dan 200 gesprekken met schoolleiders en docenten zijn wij uitgekomen op drie belangrijke onderdelen:

Auteurs

Wij zouden nergens zijn zonder onze auteurs! Op dit moment hebben wij meer dan 25 enthousiaste auteurs die dagelijks met veel plezier aan de verschillende methodes werken. Elerna heeft haar auteurs ondergebracht in Stichting Digitale Leermiddelen .

 

Elerna zoekt auteurs Duits!

Schrijven voor Elerna betekent flexibiliteit, creativiteit en gestructureerd samenwerken aan bestaande en nieuwe methodes.

Lesmateriaal maken wij samen met een team enthousiaste auteurs.

 

Wil jij: 

- Bijdragen aan onderwijs van de toekomst? 

- Een heldere beloningsstructuur? 

- Direct aan de slag?

Dan is Elerna op zoek naar jou! 

 

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste auteurs voor diverse vakken. Geïnteresseerd om ook voor ons te schrijven? Neem dan contact met ons op!

 

Locatie

De scholen waar wij mee samenwerken zijn gevestigd in heel Nederland en onze basis is ons kantoor in Amsterdam.

Elerna Onderwijs B.V.

Jan Evertsenstraat 759

1061 XZ Amsterdam

Interesse gewekt?